Hindistan Cevizli Toplar


Hindistan Cevizli ToplarHindistan cevizi seviyorsanız eğer bu küçük toplar çayınızın ve kahvenizin yanında mükemmel bir tamamlayıcı oluyor. Çocuklar içinde sağlıklı ve besleyici bir atıştırmalık.
Hindistan cevizi son derece besleyici içi, sütü, suyu ve yağıyla oldukça fonksiyonel bir yiyecek olup birçok toplumu beslemiştir. Besleyiciliğinin yanı sıra sağlık açısından da bir çok yararı vardır. Soğuk sıkma yöntemi ile elde edilen organik hindistan cevizi yağı diğer katı yağlar gibi vücutta depolanmıyor ve anında yakıt görevi görüyor. Trans yağ içermiyor ve her türlü kek ve pasta yapımında rahatlıkla kullanılabiliyor.


Malzeme Listesi
1 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı soyulmuş badem
2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
3-4 kaşık agave şurubu (veya bal)
1 limonun kabuk rendesi
1 çay kaşığı vanilya


  • Öncelikle badem ve hindistan cevizini robotta un haline gelen kadar çekin.
  • Kalan diğer tüm malzemeleri robota ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
  • Tüm malzeme karıştıktan sonra bir tatlı kaşığı yardımı ile elinizle küçük toplar yapın ve buzdolabında bekletin.
  • 1-2 saat geçtikten sonra yaptığınız topların hafif sertleştiğini göreceksiniz.

0 comments :

Yorum Gönderme

 

----------------------------------------------------
tarifbul.com
Bumerang - Yazarkafe

İLETİŞİM FORMU

Ad

E-posta *

Mesaj *

ALINAN HİT